Български     English
 
За насСистемна интеграцияСервиз и услугиPC и офис техника
Корпоративни системи
 
Едно от основните направления в дейността на Направление “Комуникационни и мрежови решения” е разработване и интеграция на телекомуникационни...
повече информация
 
Системи за доставчици на услуги
С дерегулацията на телекомуникационните пазари в световен мащаб значителен пазарен сегмент заемат доставчиците на услуги.
повече информация
 
Малък и среден бизнес
 
Засиленият интерес към информационните технологии доведе до обособяването на специфичен кръг от бизнес потребители познат под името Малък и Среден Бизнес.
повече информация
 

 

Проучване и анализ на потребностите на клиента; проектиране, планиране и изграждане на комуникационни системи. Високотехнологични, надеждни решения, съобразени с бизнес-процесите, мащабите и спецификата на клиенти от областта на телекомуникациите, корпоративния бизнес, до средния и малък бизнес.

Доставка на активно мрежово оборудване, разработване, инсталиране, конфигуриране и системно интегриране на комуникационни и информационни системи; сервизно обслужване, обучения, консултантски услуги, свързани с оптимизиране на комуникационната инфраструктура и мрежови услуги на клиента.

СИЕНСИС АД е Gold Certified Partner на Cisco Systems с директен договор с производителя за доставка на продукти и услуги и за техническа поддръжка на комуникационни системи. СИЕНСИС АД разполага със сертифицирани специалисти (CCNA, CCDA, CCNP, CCDP, CCSP, Sales Experts), тесни специализации върху следните комуникационни области:
›› Universal Dial Access
›› VPN / Security
›› IP Telephony
›› Network Management
›› IPCC Specialized